Telephely és Üzem létesítése

    „Van kedve a megfelelő piacon, a megfelelő időpontban, a megfelelő projektet megvalósítani?"

    A SIMO CONSULTING tanáccsal szolgál önnek leányvállalatok, üzemek, értékesítési pontok létrehozásában Ausztriában, Németországban, Magyarországon és Romániában. Az általunk készített piacelemzések áttekintést nyújtanak a megcélzott piacról. Erre építve közösen határozzuk meg a megfelelő piacra lépési stratégiát. A SIMO Consulting keres Önnek egy alkalmas székhelyet, felvilágosítással szolgál a helyi mentalitásról, munkaügyi- és adózási jogokról, valamint az értékesítési és piaci adottságokról.

    „Tökéletesen átgondolt, kompakt stratégiák, amelyek lehetővé teszik az ország piacára való gyors bejutást."

    A továbbiakban a SIMO CONSULTING támogatást nyújt a vállalatalapításnál, az üzem létrehozásának engedélyezésénél, és átminősítéseknél. Pályázatírási szakértőként a beruházásokból jelentős összeget visszakaphat. A létesítéssel, a berendezéssel, a kész üzem működtetésével kapcsolatban, legyen az logisztika vagy kommunikáció, mostantól fogva nem az Ön gondja. Partnerkeresés vegyes vállalat alapításához, értékesítő vagy gyártó keresés – ezt a gondot levesszük az Ön válláról.

    Tőlünk megkap minden fontos információt gyorsan és megbízhatóan. Nyersanyag beszerzése, és nyersanyagelemzés egészítik ki a csomagot az üzem létesítés területén. Erős hálózatunkon keresztül kitűnő szolgáltatást nyújtunk a külföldi piacokra szóló reklám és a marketing területén, hogy értékesítésüket és profitjukat optimalizálhassák. A sok éves tapasztalat adja a szükséges know-how-t az Ön projektjének sikeres gyakorlati megvalósításához.

Copyright © Simo Consulting
Sopron, Híd u. 54.
Tel.: +36-30-7498370
E-mail: sm@simo.at